Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен

Аудіокнига "Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен"

205
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Пеппі сідає на корабель" українською мовою, автора Астрід Ліндґрен. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен» написана автором - Астрід Ліндґрен ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ольга Гапа. Жанр аудіокниги «Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Дитяча література / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Пеппі сідає на корабель" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен" в соціальних мережах: 
Як стати справжньою дамою? Як з'їсти 18 кілограмів карамельок? Як вижити на безлюдному острові без тютюну? Як влаштувати вечір брехні? Чи покине Пеппі своїх друзів, щоб стати негритянською королівною? Про все це дізнаєтесь із другої аудіоповісті про веселі пригоди Пеппі Довгапанчохи та її друзів.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Пеппі сідає на корабель - Астрід Ліндґрен"