Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко

Аудіокнига "Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко"

368
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Про бізнес та гроші для дітей хороших" українською мовою, автора Марк Беденко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко» написана автором - Марк Беденко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Довгозвяга Галина. Жанр аудіокниги «Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Про бізнес та гроші для дітей хороших" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко" в соціальних мережах: 
У книзі дотепно та весело подаються основні поняття економіки та бізнесу. На простих прикладах читач зуміє зорієнтуватися у складних умовах роботи сучасного бізнесмена. Може бути використана у школах та ліцеях як навчальний посібник з економіки.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Про бізнес та гроші для дітей хороших - Марк Беденко"