Аудіокнига "Заложна душа - Дмитро Бiлий"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Заложна душа" українською мовою, автора Дмитро Бiлий. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Заложна душа - Дмитро Бiлий» написана автором - Дмитро Бiлий ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Symargl. Жанр аудіокниги «Заложна душа - Дмитро Бiлий» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза / 📚 Містика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Заложна душа" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Заложна душа - Дмитро Бiлий" в соціальних мережах: 
Події «Заложної душі», першої з книжок однойменної трилогії, відбуваються в ті малозрозумілі для нас часи, коли «закінчилася Руїна», і до того роздроблена, але все ще багато в чому вільна Україна, «заспокоювалася» під сильною рукою московської влади. Січ зруйновано, але не всі козаки-запорожці ще помандрували за Дунай чи у «подаровану їм» Чорноморію. Ще ходять по Вкраїні перебенді-кобзарі, душі людські охороняючи, ще є в бордюгах характерники, які знають, як перемогти Мерця, який постав згідно пророцтву з Книги Низової.

В романі переплелися історія і трагічні долі героїв, реальність з містикою, таємничі події, перевтілення та явища, не підвладними розумінню та коротке і вічне козацьке кохання. Палають чорні згарища, несуться степом осідлані коні без вершників і ранок приносить розлуку після казкової ночі.

Фейсбук сторінка автора книги Дмитро Білий.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Заложна душа - Дмитро Бiлий», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Заложна душа - Дмитро Бiлий"