Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Кумедія з Костем - Володимир Винниченко

Аудіокнига "Кумедія з Костем - Володимир Винниченко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Кумедія з Костем" українською мовою, автора Володимир Винниченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Кумедія з Костем - Володимир Винниченко» написана автором - Володимир Винниченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Петро Панчук. Жанр аудіокниги «Кумедія з Костем - Володимир Винниченко» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Кумедія з Костем" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Кумедія з Костем - Володимир Винниченко" в соціальних мережах: 
У творі В. Винниченка «Кумедія з Костем» ведеться мова про бідного хлопчика-сироту, який насправді був позашлюбним сином пана, в якого мав служити. Кость був хорошою, сильною дитиною: сміливим, наполегливим і впертим, умів настояти на своєму, щоправда, це далеко не всім подобалося. А ще ніхто ніколи не бачив, як хлопець плаче. Як би йому не робили боляче, як би його не ображали, та він швидше люто гарчав, шкірячи зуби, як тварина, але не дозволяв своїм очам зронити жодної сльозинки.

"Діло вийшло так. Кость та ще троє хлопців - Данилко, Семенець та Микита - пасли товар на лугу. Хлопці - свій, а Кость - панський..."

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Кумедія з Костем - Володимир Винниченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Кумедія з Костем - Володимир Винниченко"