Аудіокнига "Романи Куліша - Віктор Петров"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Романи Куліша" українською мовою, автора Віктор Петров. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Романи Куліша - Віктор Петров» написана автором - Віктор Петров ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Романи Куліша - Віктор Петров» - "📚 Українська література / 📚 Біографія / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Романи Куліша" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Романи Куліша - Віктор Петров" в соціальних мережах: 
Твір Віктора (Домонтовича) Петрова, написаний у жанрі романізованої біографії про стосунки з жінками й суспільну та творчу діяльність Пантелеймона Куліша у 1856–1862 рр. (Кулішеві — 38-42 роки).

Роман складається з передмови – «Вступних уваг» – та п’яти розділів, перший з яких – «Літо року 1856» – оповідає про тогочасні й ранішні події з життя П. Куліша, ідеї та переконання, а також стосунки з Манею де-Бальмен та дружиною Олександрою Михайлівною Білозерською (Ганною Барвінок). Наступні розділи роману – про стосунки Куліша з Лесею Милорадовичівною, Марком Вовчком, Параскою Глібовою та Ганною Рентель – «романи», які часто розвивалися лише епістолярно, а не в реальності, й при тому, декілька водночас.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Романи Куліша - Віктор Петров», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Романи Куліша - Віктор Петров"