Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова

Аудіокнига "Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Пригоди Макулє і Капулє" українською мовою, автора Наталка Бутова. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова» написана автором - Наталка Бутова ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Наталка Бутова. Жанр аудіокниги «Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Пригоди Макулє і Капулє" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова" в соціальних мережах: 
Чому черепахи не тонуть, який він, собакоголовий удав У якої риби зуби ростуть і на язиці, і на піднебінні, а з чиїх зубів виготовляють найгостріші ножиці Яка ріка найдовша у світі, хто такі вчені, що таке кисень і для чого він Як можна побороти величезну білу акулу, як дізнатися, що тукан Токо хоче спати, у якому лісі ростуть і червоні, і рожеві, і навіть чорні дерева Що таке сузір'я На якій планеті йдуть смертоносні дощі, а на якій – буревії з піску Які бувають континенти і океани, і як визначити сторони світу.

На ці та на багато інших запитань малюки отримають відповіді, мандруючи із Макулє і Капулє. Із цими сміливими героями з міста Мандрівників діти поринуть у світ захоплюючих пригод, побувають у тропічному лісі, відчують, як це воно – опинитися в країні дикунів-аборигенів. До всього – математичні завдання, хоч і зовсім не складні, але ж математичні! Разом із героями дітлахи шукатимуть маму Макулє, яка рік тому зникла за дуже і дуже дивних обставин. Хто винен у тому зникненні – пірати, чаклуни-маги, а може… хтось зовсім невідомий

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Пригоди Макулє і Капулє - Наталка Бутова"