Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська

Аудіокнига "Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Обіцяю не вбивати" українською мовою, автора Дана Дідковська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська» написана автором - Дана Дідковська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тетяна Дюпіна. Жанр аудіокниги «Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Обіцяю не вбивати" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська" в соціальних мережах: 
Вона кохає і кохана. Вона має все для щастя. Але її минуле залишається таємницею навіть для коханого чоловіка. Воліла би його забути і вона сама. Та воно не схотіло забуватися і забувати про свою жертву. Героїні Дани Дідковської – звичайні українські жінки, а українки не звикли коритися долі, пливти за течією, опускати руки. Вони звикли запекло боротися – за себе, за своїх друзів, за рідних, за кохання та щастя. Отож і наша героїня виходить на стежку війни, нелегку та небезпечну. В азарті боротьби вона робить хибний крок і опиняється в лабетах маніяка. Гей, чоловіки! Лицарі! Де ви? Хто врятує пропащого ангела?!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська"