Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Під мінаретом - Михайло Коцюбинський

Аудіокнига "Під мінаретом - Михайло Коцюбинський"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Під мінаретом" українською мовою, автора Михайло Коцюбинський. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Під мінаретом - Михайло Коцюбинський» написана автором - Михайло Коцюбинський ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Петро Панчук. Жанр аудіокниги «Під мінаретом - Михайло Коцюбинський» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Під мінаретом" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Під мінаретом - Михайло Коцюбинський" в соціальних мережах: 
Одвічна тема батьків і дітей подана крізь призму особливого зору письменника. Молодість шукає свій шлях у житті. Дорослі не розуміють цього прагнення. Звідси й конфлікти у суспільстві. А якщо на це накладена ще релігія, можуть відбутися й трагічні події.

Коцюбинський, змальовуючи засилля ісламу в духовному житті татар, підводить читача до думки про шкідливість для людини забобонів і передсудів, у якій би формі вони не підносилися. Тому й піднімається молодий, енергійний Рустем на важку, але потрібну боротьбу проти всього реакційного в житті й побуті своїх земляків. Ні вигнання з батьківського дому, ні відхід коханої Мір'єм, ні зненависть засліплених людей не зломлюють його волі. Викриваючи темноту своїх співвітчизників, борючись проти тих «холодних, бездушних, проклятих мурів», які прирекли його народ на відсталість і животіння, Рустем вірить у перемогу нового дня.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Під мінаретом - Михайло Коцюбинський», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Під мінаретом - Михайло Коцюбинський"