Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Божественна комедія - Алігєрі Данте

Аудіокнига "Божественна комедія - Алігєрі Данте"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Божественна комедія" українською мовою, автора Алігєрі Данте. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Божественна комедія - Алігєрі Данте» написана автором - Алігєрі Данте ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Божественна комедія - Алігєрі Данте» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Божественна комедія" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Божественна комедія - Алігєрі Данте" в соціальних мережах: 
Через видіння - мандрівку в загробному світі - автор зображує шлях людини до морального вдосконалення. Данте в цьому спирається на "Одіссею" Гомера, у якій головний герой також подорожує в царстві мертвих, та на "Енеїду" Верґілія, де улюбленець римлян теж сходить у Тартар, щоб побачитись зі своїм батьком. Але мандрівником у "Божественній комедії" стає сам автор, а його провідником - Верґілій.

"Божественна комедія" - велична поема про уявну мандрівку поета у потойбічний світ. Твір складається з трьох частин: "Пекло", "Чистилище" і "Рай". Поема має вступ, а кожна частина (контика) поділяється на 33 пісні і, таким чином, твір налічує 100 пісень.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Божественна комедія - Алігєрі Данте», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Божественна комедія - Алігєрі Данте"