Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл

Аудіокнига "Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Скандал у Богемії" українською мовою, автора Артур Конан Дойл. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл» написана автором - Артур Конан Дойл ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олег Комаров. Жанр аудіокниги «Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Детектив" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Скандал у Богемії" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл" в соціальних мережах: 
До Шерлока Холмса звертається дворянин, що приховує своє обличчя. Він назвався графом фон Крамом. Холмса не вводить в оману маскарад — він прямо звертається до візитера «ваша величність» і називає його ім'я: Вільгельм фон Ормштейн, король Богемії. Клієнта шантажує авантюристка Ірен Адлер: колись король мав з нею зв'язок, але згодом вони розлучилися. Тепер король має намір одружитися з жінкою, чиє походження відповідає його статусу, та Ірен погрожує завадити весіллю, передавши родині нареченої компрометуючу фотографію, на якій Ормштейн і вона зняті разом. Король хоче, щоб Холмс будь-що здобув цю фотографію. Раніше він уже наймав злодіїв і грабіжників, які перерили весь будинок Ірен і навіть обшукали її саму, але не знайшли світлину.
Завдання не дуже подобається Холмсу, але він береться за справу.

Всі книги серії «Людина з Бейкер-стріт»:

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Скандал у Богемії - Артур Конан Дойл"