Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк

Аудіокнига "Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса" українською мовою, автора Іван Семесюк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк» написана автором - Іван Семесюк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Іван Семесюк. Жанр аудіокниги «Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк" в соціальних мережах: 
Поїзд їде на Київ, а головний персонаж люта мавпа з кульком — засинає в тамбурі плацкартного вагону. Цієї самої миті у тамбур влучає небесна блискавка, і персонаж прокидається посеред лісової галявини на планеті Бабуїн у системі Агро Центавра. Там, після співбесіди, його луплять по голові старовинним фоліантом в шкіряній палітурці, він вирубається і оклигує вже в нетрях цієї книжки, з якої має вибратися. Книжка насичена ідіотськими історіями про дегенератів, селюків і духовних вчителів, а персонаж, аби видертися на волю, має взяти участь в кожній з цих історій. Історії подані у вигляді лекцій, написаних у жанрі агромістичного реалізму.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Еволюція або смерть. Пригоди павіана Томаса - Іван Семесюк"