Аудіокнига "Не до пари - Марко Вовчок"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Не до пари" українською мовою, автора Марко Вовчок. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Не до пари - Марко Вовчок» написана автором - Марко Вовчок ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Лариса Кадирова. Жанр аудіокниги «Не до пари - Марко Вовчок» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Не до пари" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Не до пари - Марко Вовчок" в соціальних мережах: 
В оповіданні «Не до пари», тітка розповідає про свою небогу сироту Параску, яку вона виховала й навчила всього, що сама знала.
Коли прийшов час, Параска закохалась у молодого парубка Семена Палія, на що тітка відреагувала негативно й відмовляла її виходити за нього заміж. Але: "... душа її, як той метелик до вогню — не одженеш, не зупиниш."

"А Семен Палій той був на все село чудний та дивний. Багатир був, а жив, як убогі люди живуть."

Він є предтечею селянських демократів, його образ привертав увагу також виявом нових подружніх критеріїв. Не лише врода і вдача, не тільки моральна чистота, а й розум, здатність глибше мислити, ніж інші, становить для нього жіночий ідеал. Лише повна гармонія всіх виявів людської особистості може дати справжнє подружнє щастя − такий лейтмотив оповідання.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Не до пари - Марко Вовчок», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Не до пари - Марко Вовчок"