Аудіокнига "Соло для Соломії - Володимир Лис"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Соло для Соломії" українською мовою, автора Володимир Лис. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Соло для Соломії - Володимир Лис» написана автором - Володимир Лис ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Манько. Жанр аудіокниги «Соло для Соломії - Володимир Лис» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Соло для Соломії" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Соло для Соломії - Володимир Лис" в соціальних мережах: 
Вона йде за покликом серця, помиляється сама й легко пробачає помилки іншим, сходить на самий верх величі людського духу та падає у безодню засудження оточуючих… Карколомні події ХХ століття – війна, примусова колективізація – події, що назавжди змінили не тільки людей, а й Україну. Та у межах історії країни це лише пункт статистичних даних, за яким немає нічого, окрім чисел. А як щодо історії однієї людини, жінки, котра прагла звичайного земного щастя?

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Соло для Соломії - Володимир Лис», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Соло для Соломії - Володимир Лис"