Аудіокнига "Московіада - Юрій Андрухович"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Московіада" українською мовою, автора Юрій Андрухович. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Московіада - Юрій Андрухович» написана автором - Юрій Андрухович ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юрій Андрухович. Жанр аудіокниги «Московіада - Юрій Андрухович» - "📚 Українська література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Московіада" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Московіада - Юрій Андрухович" в соціальних мережах: 
У столиці братніх народів в час, коли Комуністична Імперія доживає своїх останніх днів, у Літературному гуртожитку мешкає поет з України із дивним шляхетним ім’ям – Отто фон Ф. Його будні заповнені зустрічами з друзями, коханими і коханками і, звичайно ж, жахливими пиятиками по всіх існуючих кав’ярнях і пивбарах Москви.

Проте цього разу цікавість і чиїсь підступні задуми звертають його зі звичного шляху, заводячи у таємниче підземелля, де він стає свідком таємного симпозіуму мерців...Отто фон Ф. мусив би незабаром повернутися на Батьківщину, проте чи вдасться йому це зробити, чи зможе він врятуватися із підземелля, видряпатися із лап КДБ і таки сісти на поїзд, що прямує до Києва..?

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Московіада - Юрій Андрухович», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Московіада - Юрій Андрухович"