Аудіокнига "Село не люди - Люко Дашвар"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Село не люди" українською мовою, автора Люко Дашвар. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Село не люди - Люко Дашвар» написана автором - Люко Дашвар ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Невідомо. Жанр аудіокниги «Село не люди - Люко Дашвар» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Село не люди" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Село не люди - Люко Дашвар" в соціальних мережах: 
У селі все про всіх знають. Нічого не приховаєш. Тим більше – палку пристрасть дівчини-школярки Катерини до одруженого чоловіка Романа, батька її однокласника Олександра. Але невдовзі хлопець гине. У його трагічній смерті звинувачують Катю. Дівчина страждає. Та біда одна не ходить...

Куди подітися засудженій громадою, наляканій та самотній Каті? Чим завершаться поневіряння нової Лоліти? Чи знайде вона своє щастя? Чи вистоїть під жорстокими ударами долі?

Всевишній знає правду і не покине невинну душу на поталу юрбі.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Село не люди - Люко Дашвар», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Село не люди - Люко Дашвар"