Аудіокнига "Карта і компас - Наталія Дев'ятко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Карта і компас" українською мовою, автора Наталія Дев'ятко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Карта і компас - Наталія Дев'ятко» написана автором - Наталія Дев'ятко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Наталія Дев'ятко. Жанр аудіокниги «Карта і компас - Наталія Дев'ятко» - "📚 Українська література / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Карта і компас" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Карта і компас - Наталія Дев'ятко" в соціальних мережах: 

Піратський капітан Ярош Сокіл отримує карту, яка може привести його до скарбів Примарних островів. Але карту зачаровано: малюнок на ній з’явиться лише тоді, коли капітан збере нову команду. Випадкових зустрічей не буває, і невдовзі на піратському кораблі опиняються чародії і воїни, і навіть істоти з давнього народу, яких люди вважають безсмертними.

У цьому світі є феї, дракони, русалки, підступні жорстокі вороги і сміливі віддані друзі. Море – живе і розмовляє з людьми, а зірку можна зняти з неба...

Багато випробовувань і пригод чекає на корабель із чорними вітрилами і його команду, перш ніж вони дізнаються таємницю скарбів Примарних островів.

Фейсбук сторінка автора книги Наталії Дев'ятко.

Всі книги серії «Скарби Примарних островів»:

1. Карта і компас
2. Кохана Пустельного Вітру

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Карта і компас - Наталія Дев'ятко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Карта і компас - Наталія Дев'ятко"