Аудіокнига "Вітражі - Міла Іванцова"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Вітражі" українською мовою, автора Міла Іванцова. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Вітражі - Міла Іванцова» написана автором - Міла Іванцова ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Вітражі - Міла Іванцова» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Вітражі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Вітражі - Міла Іванцова" в соціальних мережах: 
Роман про сучасних людей, про сучасний Київ. Але події роману історично та географічно знаходяться в межах від початку Другої світової війни до сьогоднення та від Франції на Заході до таборів ГУЛАГу в Казахстані.

Головна героїня роману - Поліна, млода жінка, перекладачка з французької, яка через проблеми в особистому житті не може зосередитися на перекладі роману Франсуази Саган, вже покійної, але за життя дуже відомої, епатажної французької письменниці. Щоб стимулювати себе до роботи, Поліна починає "копати" біографію авторки, особистість якої зрештою стає їй цікавішою за її творчість.

Роман не про Саган, але якоюсь мірою й про неї.

Є ще одна лінія сюжету, доволі несподівана, трохи детективна, трохи філософська, щемна та щира, про яку автор не хоче говорити завчасно, щоб не позбавити читача задоволення робити власні відкриття.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Вітражі - Міла Іванцова», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Вітражі - Міла Іванцова"