Аудіокнига "Мина Мазайло - Микола Куліш"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Мина Мазайло" українською мовою, автора Микола Куліш. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Мина Мазайло - Микола Куліш» написана автором - Микола Куліш ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Петро Панчук. Жанр аудіокниги «Мина Мазайло - Микола Куліш» - "📚 Українська література / 📚 Гумор / 📚 Аудіо-вистава / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Мина Мазайло" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Мина Мазайло - Микола Куліш" в соціальних мережах: 
Голова родини вирішує змінити своє давнє українське прізвище Мазайло, що на його думку не дає "пробитися" до вищого кола суспільства, на більш солідне, російське. Але Мина робить це потай від сина Мокія, адже він "по вуха закоханий в рідну солов'їну". Саме хлопець був першим і єдиним противником того, щоб змінити прізвище. Мокій дізнається про наміри батька випадково, але відразу ж дає зрозуміти, що готовий вмерти, аби залишитись Мазайлом. Розуміючи, що до біди вже недалеко, Мазайлиха шле телеграму до родички з проханням негайно приїхати. Оскільки погляди у неї були такі ж, як і в Мина, то була надія, що жінці вдасться переконати Мокія. Але на поріг будинку з'являється і ще один небажаний гість. Чи не завадить він цим хитромудрим планам? І головне - чи вдасться Мині зміни прізвище наперекір синові?
Смішна і досить таки актуальна історія в наш час.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Мина Мазайло - Микола Куліш», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Мина Мазайло - Микола Куліш"