Аудіокнига "Прізвище на "С" - Айзек Азімов"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Прізвище на "С"" українською мовою, автора Айзек Азімов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Прізвище на "С" - Айзек Азімов» написана автором - Айзек Азімов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Кирило Булкін. Жанр аудіокниги «Прізвище на "С" - Айзек Азімов» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Прізвище на "С"" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Прізвище на "С" - Айзек Азімов" в соціальних мережах: 
В США ядерний фізик польсько-американського походження Маршал Зебатінський турбується застоєм у своїй професійній кар'єрі, і з відчаю йде проконсультуватись до нумеролога.

Нумеролог радить йому змінити першу літеру прізвища на С.

Служба безпеки помічає цей факт і, вважаючи, що він хоче відвернути увагу від когось із своїх родичів, починає вивчати всіх Зебатінських.
Один із них теж виявляється ядерним фізиком, який проживав в СРСР і раптово зник в один і той же час ще з декількома ядерними фізиками.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Прізвище на "С" - Айзек Азімов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Прізвище на "С" - Айзек Азімов"