Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий

Аудіокнига "З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "З-під Полтави до Бендер" українською мовою, автора Богдан Лепкий. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий» написана автором - Богдан Лепкий ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Андрій Вільколек. Жанр аудіокниги «З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "З-під Полтави до Бендер" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий" в соціальних мережах: 
Книжка завершує цикл повістей про Івана Мазепу (1639-1709). До неї увійшли історичні повісті "З під Полтави до Бендер" та "Крутіж", в яких розповідається про останні роки гетьманування Івана Мазепи та події, які відбувались в період після смерті Богдана Хмельницького, що здобув назву Руїни.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "З-під Полтави до Бендер - Богдан Лепкий"