Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Потворний хлопчик - Айзек Азімов

Аудіокнига "Потворний хлопчик - Айзек Азімов"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Потворний хлопчик" українською мовою, автора Айзек Азімов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Потворний хлопчик - Айзек Азімов» написана автором - Айзек Азімов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Кирило Булкін. Жанр аудіокниги «Потворний хлопчик - Айзек Азімов» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Потворний хлопчик" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Потворний хлопчик - Айзек Азімов" в соціальних мережах: 
Трирічна неандертальська дитина була переміщена в наш час в результаті проведення експериментів з подорожей у часі.
Дитина не може покинути машину часу, оскільки це спричинить гігантську втрату енергії та виникнення часових парадоксів. Корпорація наймає виховательку для догляду за ним.

Вона спочатку жахається його вигляду, але потім починає відноситись до нього як до звичайної людини і намагається забезпечити йому найкраще майбутнє в цих умовах.

Вона називає його Тіммі і вчить говорити. Тіммі виявляється більш розумним ніж очікувалось.
Але корпорація вважає, що хлопчик перестав бути цікавим для вивчення, і вирішує задіяти цю машину часу для нового проекту. А як же Тіммі? Після життя в штучних умовах він не виживе у своєму часі...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Потворний хлопчик - Айзек Азімов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Потворний хлопчик - Айзек Азімов"