Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко

Аудіокнига "Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських" українською мовою, автора Марина Павленко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко» написана автором - Марина Павленко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Марина Павленко. Жанр аудіокниги «Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко" в соціальних мережах: 
"....Хоча у назві книги сказано, що головна героїня семикласниця, але по тексту вказано, що поки вона ходить до шостого класу. Звуть її Софійка, саме так, зменшено і лагідно. Ця дівчинка дуже любить русалоньку, страждає через те, що казка закінчилася погано, а принц не оцінив, що самовіддана русалонька його врятувала.

Дуже швидко ця модель поведінки втілюється в житті самої Софійки, бо, мов та русалонька, вона прагне порятувати від прокляття свого однокласника Вадима Кулаківського.

Вадим – мажор, нахаба і крутій. Він палить, краде і, чесно кажучи, не дуже вдячний за намагання закоханої русалоньки допомогти йому позбутися родового прокляття. Сліпе людське кохання, що тут скажеш?.. Хоча все частіше у книзі зустрічаються думки, що й прокляття з Вадима Софійка хоче зняти, щоб було «безпечно» вийти за нього заміж. Про себе насамперед думає ця русалонька, а не про свого «принца»...."

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських - Марина Павленко"