Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Міфи та легенди давніх українців - Undefined

Аудіокнига "Міфи та легенди давніх українців - Undefined"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Міфи та легенди давніх українців" українською мовою, автора Undefined. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Міфи та легенди давніх українців - Undefined - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Undefined
Аудіокнига українською «Міфи та легенди давніх українців - Undefined» написана автором - Undefined ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ігор Харачко. Жанр аудіокниги «Міфи та легенди давніх українців - Undefined» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Міфи та легенди давніх українців" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Міфи та легенди давніх українців - Undefined" в соціальних мережах: 
У прадавні часи, в повсякденному житті людей завжди виникало безліч запитань щодо походження землі, сонця, явищ природи, тваринного світу. Намагаючись віднайти відповіді, люди складали всілякі версії для пояснення. Так виникали міфи та легенди як засіб сприйняття світу. В них відображувалися фантастичні уявлення про світ, природу і людське буття. Кожен міф або легенда сприймалися як реальна подія.
1 "Про зоряний Віз"
2 "Чому пес живе коло людини?"
3 "Дажбог"
4 "Берегиня"
5 "Неопалима купина"
6 "Як виникли Карпати"
7 "Чому в морі є перли і мушлі"
8 "Прийом у запорожців"

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Міфи та легенди давніх українців - Undefined», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Міфи та легенди давніх українців - Undefined"