Аудіокнига "Дiм на горi - Валерій Шевчук"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дiм на горi" українською мовою, автора Валерій Шевчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дiм на горi - Валерій Шевчук» написана автором - Валерій Шевчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Павло Жереченко. Жанр аудіокниги «Дiм на горi - Валерій Шевчук» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дiм на горi" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дiм на горi - Валерій Шевчук" в соціальних мережах: 
Роман побудований з двох частин: повісті-преамбули і циклу «Голос трави» з тринадцяти новел. Цікаво, що новел саме тринадцять: містична тканина твору дає підстави г оворити про невипадкову наявність цього магічного числа. Ірреальні мотиви з`являються ще в повісті-преамбулі. Образи жінок, що мешкають у Домі на горі, виписані ціл ком реалістично, традиційними прийомами і засобами характеротворення. Та міф-легенда, який перетворюється на циклічно повторюваний магічний обряд, пронизує жіноч і образи ореолом таємничості. Пришельці, які «з`являються бозна-звідки» перед жінками Дому, подані в романі як демонологічні істоти. Вони сірим птахом спускаються з неба, перетворюються на чоловіків і намагаються спокусити юних мешканок Дому. Якщо зваблення вдається — народжуються дивні хлопчики, «доля яких майже завжди була сумна». Варто наголосити на демонологічності цих хлопчиків. Більшість сюжетів циклу «Голос трави» запозичені з фольклорно-фантастичних і міфологічних оповідей.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дiм на горi - Валерій Шевчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дiм на горi - Валерій Шевчук"