Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Приманка для роззяв - Айзек Азімов

Аудіокнига "Приманка для роззяв - Айзек Азімов"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Приманка для роззяв" українською мовою, автора Айзек Азімов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Приманка для роззяв - Айзек Азімов» написана автором - Айзек Азімов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Кирило Булкін. Жанр аудіокниги «Приманка для роззяв - Айзек Азімов» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Приманка для роззяв" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Приманка для роззяв - Айзек Азімов" в соціальних мережах: 
За сто років до цього, на планеті Троя після двох років існування, із невідомої причини загинула вся колонія із 1337 людей. Планета є рідкісною через розташування її орбіти.

Після висадки на планеті, дослідники виявляють умови близькі до земних льодовикового періоду, хоча тварини відсутні, а рослини є більш твердими та крихкими.

Після перших тижнів ізоляції, мікробіолог Родрігес запевняє, що місцеві форми життя не можуть спричинити шкоди.
Із залишених повідомлень дослідники знають, що колоністи вмирали поступово через респіраторну хворобу ядуху.
Але геохімік не знаходить шкідливих газів чи речовин. Ботанік не виявляє отруйних рослин. А лікар експедиції не бачить патологій у ексгумованих трупів.

То що ж насправді вбило людей? Цю загадку має розгадати Марк, молодий хлопець, який не являється науковцем.
Роботою Марка є знаходження таких логічних зв'язків, які не здатні віднайти ні звичайні фахівці, ні комп'ютери.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Приманка для роззяв - Айзек Азімов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Приманка для роззяв - Айзек Азімов"