Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » "Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз

Аудіокнига ""Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу ""Аристократ" із Вапнярки" українською мовою, автора Олег Чорногуз. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «"Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз» написана автором - Олег Чорногуз ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «"Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз» - "📚 Українська література / 📚 Гумор / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга ""Аристократ" із Вапнярки" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою ""Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз" в соціальних мережах: 
Відомий український сатирик у своєму першому в Україні сатиричному романі вивів цілу галерею гротескно яскравих сатиричних типів, що уособлювали витвори безлико-тоталітарної радянської системи.

Філіал установи, під дивною назвою "Фіндіпош", не знати з якою метою створений і невідомо кому підпорядкований, зібрав під своїм крилом різношерсний колектив пристосуванців, нероб і псевдонауковців, що імітують бурхливу діяльність.

Роман написаний з властивою авторові іронією, читається легко, захоплююче. В часи так званого "застою" цей веселий, дотепний, але гострий і соціально спрямований твір з виразно українським національним обличчям дивом пробився у світ через стіну суцільної і всеохоплюючої ідеологічної цензури і став настільки популярним, що кілька його видань миттєво тонули в надрах вдячних читачів, котрі бачили в ньому гротескно-правдиве віддзеркалення тогочасної дійсності.

Та яскрава галерея виведених тут образів на тлі спотвореної суспільної інфраструктури виявилась напрочуд живучою, і нині кожен, хто прочитає (або перечитає) роман не може не побачити в ньому психологичної проекції на наше з вами сучасне середовище, в якому несподівано відкрилося стільки простору для ще тоді так яскраво зображеної Чорногузом сідалковщини!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «"Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги ""Аристократ" із Вапнярки - Олег Чорногуз"