Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Місто з химерами - Олесь Ільченко

Аудіокнига "Місто з химерами - Олесь Ільченко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Місто з химерами" українською мовою, автора Олесь Ільченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Місто з химерами - Олесь Ільченко» написана автором - Олесь Ільченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Зоя Кваснюк. Жанр аудіокниги «Місто з химерами - Олесь Ільченко» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Місто з химерами" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Місто з химерами - Олесь Ільченко" в соціальних мережах: 
Чи не перша в українській літературі оповідь про долю і творіння архітектора; розповідь історично достовірна, й водночас містична, детективна… Знаний київський будівничий Владислав Городецький став леґендою ще за життя. Жоден з більш як сотні чудових київських архітекторів не привертав такої широкої уваги. Цей художній твір про життя зодчого, життя часто більш неймовірне, ніж найсміливіші вигадки. А Київ — місто найвищого творчого злету Городецького, — як побачить читач, і досі приховує багато таємниць…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Місто з химерами - Олесь Ільченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Місто з химерами - Олесь Ільченко"