Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник

Аудіокнига "Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Три зозулi з поклоном" українською мовою, автора Григір Тютюнник. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник» написана автором - Григір Тютюнник ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Три зозулi з поклоном" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник" в соціальних мережах: 
Це твір про любов душ, яка перейшла тілесний рівень. Любов, у якій кожен лишається чесним перед самим собою. Всевишня любов у художній системі Тютюнника – це даність неба. І справді, хоч новела й містить елементи автобіографізму, бо батька письменника арештували, кохання у творі далеке від звичного, побутового розуміння.

Дев’ятнадцятирічна Марфа Яркова одружена, але любить тридцятитрирічного Михайла, батька оповідача. Вона не претендує на Михайлову прихильність, ховаючи свої переживання. Михайло опиняється в сталінських таборах – потрапляє на заслання в Сибір. «Маленька Марфа», як її називали в селі, серцем відчуває, коли приходять листи від коханого чоловіка до Софії.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Три зозулi з поклоном - Григір Тютюнник"