Аудіокнига "Кулінарні фіглі - Марія Матіос"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Кулінарні фіглі" українською мовою, автора Марія Матіос. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Кулінарні фіглі - Марія Матіос» написана автором - Марія Матіос ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ольга Лях. Жанр аудіокниги «Кулінарні фіглі - Марія Матіос» - "📚 Українська література / 📚 Гумор / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Кулінарні фіглі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Кулінарні фіглі - Марія Матіос" в соціальних мережах: 
Це оновлене видання «Фуршету від Марії Матіос». Це здоровий гумор і міні-енциклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини так само, як нехитрі знання неписаних законів і народних звичаїв, свого і чужого минулого. Беручи до рук «Кулінарні фіґлі» Марії Матіос, не забудьте прихопити «слинявчик», бо від цього смачного й життєрадісного читання вам не раз тектиме слинка із підборіддя - і аж до пазухи. Ну, й на здоров'я! Адже такою різною в українській літературі вміє бути, мабуть, тільки вона: трагіком у «Солодкій Дарусі» чи «Мамі Маріці...» і фіґляркою та жартівницею у книзі кулінарних рецептів. Насолоджуйтеся смаком українського слова і українських страв від Марії Матіос!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Кулінарні фіглі - Марія Матіос», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Кулінарні фіглі - Марія Матіос"