Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг

Аудіокнига "Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Переслідуваний (Людина, що біжить)" українською мовою, автора Стівен Кінг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг» написана автором - Стівен Кінг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) власне озвучення. Жанр аудіокниги «Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Детектив / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Переслідуваний (Людина, що біжить)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг" в соціальних мережах: 
У 1977—1984 рр. Стівен Кінг опублікував п'ять романів під псевдонімом Річард Бечмен, що згодом вийшли окремим великим томом. До них належить і, певно, вже знайомий декому по однойменній екранізації із уславленим Арнольдом Шварцнеггером у головній ролі, роман «Переслідуваний» (інша назва «Людина, що біжить»), що його ми пропонуємо увазі читача.

Як і в багатьох інших творах письменника, тут тісно переплітаються вигадка і реальність, фантастика і детектив, мораль і політика.

А все разом становить досить похмурий погляд у не таке вже й далеке майбутнє, і читач, безперечно, не раз завважить виразний перегук порушуваних автором гострих моральних, соціальних, екологічних та інших проблем і з нашою сьогоденною дійсністю.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Переслідуваний (Людина, що біжить) - Стівен Кінг"