Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Слуханка для української малечі - Undefined

Аудіокнига "Слуханка для української малечі - Undefined"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Слуханка для української малечі" українською мовою, автора Undefined. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Слуханка для української малечі - Undefined - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Undefined
Аудіокнига українською «Слуханка для української малечі - Undefined» написана автором - Undefined ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) колектив акторів НТРК. Жанр аудіокниги «Слуханка для української малечі - Undefined» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Слуханка для української малечі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Слуханка для української малечі - Undefined" в соціальних мережах: 
В основу створення такого видання лягла ідея зібрати на компакт-диску найвідоміші українські казки та казки народів світу, лічилки, дитячі пісні, колискові у виконанні відомих українських артистів та дитячих колективів. Ця унікальна добірка передовсім повинна допомогти в організації змістовного та базованого на кращих зразках української культури виховного та освітнього процесу вихователям дитячих садків та батькам.

Аудіо-видання складається з двох частин (двох дисків): до першої увійшли українські народні казки, казки народів світу та авторські казки, які виконують народні артисти України; друга ж частина — дитячі пісеньки, веснянки, ігри, заклички, лічилки, колядки та колискові, у виконанні як іменитих артистів, так і творчих дитячих колективів. Загально у диску представлено 77 творів (20 казок та 57 музичних творів).

Всі матеріали відібрані серед кращих записів фондів Національної радіокомпанії України останніх десятиріч.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Слуханка для української малечі - Undefined», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Слуханка для української малечі - Undefined"