Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський

Аудіокнига "Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Автопортрет з уяви" українською мовою, автора Володимир Яворівський. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський» написана автором - Володимир Яворівський ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Автопортрет з уяви" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський" в соціальних мережах: 
Проникливий жіночий роман, майстерно й тонко написаний чоловіком. Трагічна та дивовижна доля Катерини Білокур - художниці-самоучки, чиїми картинами в Луврі захоплювався сам Пабло Пікассо. Бо квіти на них були справжнішими та прекраснішими за живі. від чого відмовляється Катерина заради своїх квітів? Яку найстрашнішу жіночу ціну вона заплатить за своє малювання?

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Автопортрет з уяви - Володимир Яворівський"