Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг

Аудіокнига "Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Я не вмію писати ...правду" українською мовою, автора Тоні Ронберг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг» написана автором - Тоні Ронберг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тетяна Дюпіна. Жанр аудіокниги «Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Я не вмію писати ...правду" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг" в соціальних мережах: 
Мені завжди було цікаво, як це - бути справжнім журналістом? Ні, я не кажу про щось аж надто серйозне, а так - поспілкуватись з кимсь відомим і написати на основі цього одну-дві «жовті» статті, як герой цього роману. Саме цим він і займається, спокійно живучи на зарплату невеличкої бульварної газетки, без докорів сумління живописно змальовуючи в коротеньких історіях знаменитостей місцевого масштабу. Поки не знайомиться з юною письменницею, яка перевертає його світогляд, пробуджує заспану совість і спонукає захопитись більш глибоким і небезпечним напрямом журналістики - кримінальними розслідуваннями. А тут зненацька ще й привід для цього з’являється - гине його найкращий друг, популярний естрадний співак…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Я не вмію писати ...правду - Тоні Ронберг"