Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Містичний вальс - Наталка Шевченко

Аудіокнига "Містичний вальс - Наталка Шевченко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Містичний вальс" українською мовою, автора Наталка Шевченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Містичний вальс - Наталка Шевченко» написана автором - Наталка Шевченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Наталка Шевченко. Жанр аудіокниги «Містичний вальс - Наталка Шевченко» - "📚 Українська література / 📚 Пригоди / 📚 Сучасна проза / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Містичний вальс" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Містичний вальс - Наталка Шевченко" в соціальних мережах: 
Зворушлива різдвяна казка для дорослих.
Втікаючи від втрати, самотня Лана вирішує зустріти Різдво у Львові. Та зненацька вона потрапляє в інший світ, що існує за своїми законами логіки та честі. Шукаючи вихід із Рутенії, Лана непомітно для самої себе переоцінює власну систему цінностей та ненароком знаходить те, чого прагнула понад усе…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Містичний вальс - Наталка Шевченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (2) до аудіокниги "Містичний вальс - Наталка Шевченко"
Гість Ірина
Гість Ірина 23 грудня 2023 14:54

Сюжет неоднозначний.... Початок ніби й непоганий, потім провали в розповіді, наче хтось вирізав добрячі шматки. Ще й багато зайвої музики... 3 бали з 5-ти.

yasochka.m
yasochka.m 9 червня 2024 13:04

Скоротили, напевно у два рази, вийшло сухо. Пів книги вона їхала, а потім йшла впала, попала в інший світ, заснула, прокинулася і вже коханка короля без подробиць. Бал і все вона знову дома і доленосна зустріч з королем сучасного часу. Не рекомендую до слухання