Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Із сьомого дна - Ярослава Бакалець

Аудіокнига "Із сьомого дна - Ярослава Бакалець"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Із сьомого дна" українською мовою, автора Ярослава Бакалець. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Із сьомого дна - Ярослава Бакалець» написана автором - Ярослава Бакалець ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Манько. Жанр аудіокниги «Із сьомого дна - Ярослава Бакалець» - "📚 Українська література / 📚 Містика / 📚 Пригоди / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Із сьомого дна" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Із сьомого дна - Ярослава Бакалець" в соціальних мережах: 
Історія України - наче захоплююча повість, сповнена злетів та падінь, сотень таємниць та інтриг на шляху до Незалежності. Звичайно, що не обійшлось і без зрадників, шпигунів та інших посіпак ворогів…

Автори розвинули цю думку, що вилилось в доволі неординарний роман від імені Чорта, який плутається під ногами козакам, заважаючи чим і де тільки можна - лиш би зупинити боротьбу за незалежність України та якомога більше душ загарбати в процесі. Звичайно, не один він такий «розумний» та всесильний: серед українців траплялись характерники та знахарі, здатні чинити йому неабиякий опір…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Із сьомого дна - Ярослава Бакалець», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Із сьомого дна - Ярослава Бакалець"