Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько

Аудіокнига "Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Ескорт у смерть" українською мовою, автора Ірен Роздобудько. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько» написана автором - Ірен Роздобудько ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Ескорт у смерть" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько" в соціальних мережах: 
Основа сюжету - дві діаметрально протилежні думки про життя: цинічна та оптимістична. І це проглядається повсякчас на сторінках роману: в словах і вчинках головних героїв, в їх баченні подій, що зрештою кожного з них приводить до справедливого фіналу…
Отож, давайте зазирнемо краєм ока, що там відбувається, на перших сторінках роману? Бізнес-леді Марина невчасно розлучилась з черговим залицяльником, і у відчаї вдається до ескорт-послуг. Хто ж знав, якими проблемами це для неї обернеться?…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Ескорт у смерть - Ірен Роздобудько"