Аудіокнига "Білі зуби - Зеді Сміт"

205
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Білі зуби" українською мовою, автора Зеді Сміт. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Білі зуби - Зеді Сміт» написана автором - Зеді Сміт ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Білі зуби - Зеді Сміт» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Білі зуби" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Білі зуби - Зеді Сміт" в соціальних мережах: 
Чи думали ще півстоліття тому поважні британські громадяни, традиційно п’ючи вечірній чай об одній і тій самій годині, що невдовзі сусідні з ними будинки заповнять числені емігранти з Індії, Пакистану та Карибських островів? Чи могли вони передбачити, що їхні діти бігатимуть на побачення з хлопчиками-мусульманами та темношкірими дівчатками з Ямайки? Різноманіття колоніальних культур заполонило серце колишньої імперії – Лондон змінився раз і назавжди. Роман «Білі зуби» молодої британської авторки Зеді Сміт саме про цю зміну: нові голоси, звичаї, нові історії вриваються в життя старої столиці. Та попри всю глибину та інтелектуалізм, це просто цікавий і дотепний роман, сповнений гострою іронією та добрим британським гумором. Сучасний Лондон – не такий, яким ми знаємо його з підручників англійської мови, - він такий, як у романі Зеді Сміт.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Білі зуби - Зеді Сміт», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Білі зуби - Зеді Сміт"