Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Чебрець в молоці - Наталка Сняданко

Аудіокнига "Чебрець в молоці - Наталка Сняданко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Чебрець в молоці" українською мовою, автора Наталка Сняданко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Чебрець в молоці - Наталка Сняданко» написана автором - Наталка Сняданко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Чебрець в молоці - Наталка Сняданко» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Чебрець в молоці" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Чебрець в молоці - Наталка Сняданко" в соціальних мережах: 
«Мені давно бракувало роману, який би нагадував про те, яким був світ у ті роки, що найважче даються до запам’ятовування. Як він пахнув і смакував, якими були доторки, рухи, жести, інтонації і вібрації, як можна було ступати, тертися і вдарятися, які знаки давалися бути побаченими… А тут так багато всього того, з чим би хотілося кохатися ще довго…» - Тарас Прохасько, письменник, журналіст

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Чебрець в молоці - Наталка Сняданко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Чебрець в молоці - Наталка Сняданко"