Аудіокнига "Далеко за північ - Рей Бредбері"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Далеко за північ" українською мовою, автора Рей Бредбері. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Далеко за північ - Рей Бредбері» написана автором - Рей Бредбері ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ярослав Кондратов. Жанр аудіокниги «Далеко за північ - Рей Бредбері» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Далеко за північ" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Далеко за північ - Рей Бредбері" в соціальних мережах: 
Темної ночі, далеко за північ, на місце виклику прибуває поліція та карета швидкої допомоги. Знайдено тіло молодої дівчини, копи швидко роблять свою справу та лишають постраждалу лікарям, аби ті доставили її до моргу. Під час подорожі стикаються два погляди на значення емоцій в цій роботі - досвідчених, "товстошкірих" професіоналів та молодого колеги… а й справді, чи має значення емоційне співпереживання, коли вже нічим помогти? І чи в праві ми визначати, хто цього заслуговує, а хто - ні?…

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Далеко за північ - Рей Бредбері», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Далеко за північ - Рей Бредбері"