Аудіокнига "Запах думок - Роберт Шеклі"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Запах думок" українською мовою, автора Роберт Шеклі. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Запах думок - Роберт Шеклі» написана автором - Роберт Шеклі ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) RomanStaka. Жанр аудіокниги «Запах думок - Роберт Шеклі» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Запах думок" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Запах думок - Роберт Шеклі" в соціальних мережах: 
В оповіданні Роберта Шеклі космонавт здійснює вимушену посадку на недослідженій планеті. Відбувається зустріч з хижаками, схожими на вовків. У цих «вовків» (як і в інших тварин на планеті) немає звичайних органів чуття: вони сліпі, глухі, не відчувають запаху. Космонавту здається, що він у безпеці, проте «вовки» впевнено переслідують беззбройну людину, вловлюючи його думки. Світ тварин-«телепатів» — сам по собі блискуча знахідка, але Шеклі йде далі, послідовно моделюючи поведінку людини, якій потрібно вціліти в цьому світі. Герой оповідання починає представляти себе деревом, і «вовки» припиняють погоню. Однак до «дерева» злітаються птахи, знову виникає конфліктна ситуація …

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Запах думок - Роберт Шеклі», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Запах думок - Роберт Шеклі"