Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Сто років тому вперед - Кір Буличов

Аудіокнига "Сто років тому вперед - Кір Буличов"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сто років тому вперед" українською мовою, автора Кір Буличов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сто років тому вперед - Кір Буличов» написана автором - Кір Буличов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Козій Микола. Жанр аудіокниги «Сто років тому вперед - Кір Буличов» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Дитяча література / 📚 Пригоди / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сто років тому вперед" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сто років тому вперед - Кір Буличов" в соціальних мережах: 
Дівчинка з комуністичного майбутнього Аліса Селезньова для дітей та підлітків вісімдесятих була приблизно тим самим, чим став для нинішніх англійський хлопчик Гаррі Поттер. З тієї лише різницею, що в ті роки ніхто не чув слів «розкручування» та «піар», у СРСР і не згадувалося про індустрію, яка не залишає потенційним споживачам шансу пройти повз те чи інше явище, призначеного (нехай не без об’єктивних на те підстав) на роль культового. А ось «алісомани» (порівняйте: «поттеромани») — були. Зачитували до дір, передаючи один одному, дефіцитні книжки Кіра Буличова. При кожному повторі «Гостьи из будущего» прилипали до телевізорів, писали листи школярці Наталці Гусєвій... Потім стали дорослими, одружилися, назвали Алісами своїх дочок...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сто років тому вперед - Кір Буличов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сто років тому вперед - Кір Буличов"