Аудіокнига "Багач, бідняк - Ірвін Шоу"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Багач, бідняк" українською мовою, автора Ірвін Шоу. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Багач, бідняк - Ірвін Шоу» написана автором - Ірвін Шоу ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Багач, бідняк - Ірвін Шоу» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Драмa / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Багач, бідняк" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Багач, бідняк - Ірвін Шоу" в соціальних мережах: 
Сюжет книги «Багач, бідняк» розкриває непередбачуваність та, водночас, закономірність чергування цих двох станів протягом життя...
Твір вийшов друком у далекому 1969 році, проте правдоподібність описаних персонажів не втратила своєї актуальності. Завдяки майстерності автора, читач може "зазирнути в душу" героїв, співпереживаючи чи навпаки, - адже кожен з них доволі неоднозначний.
Життєва драма родини німецьких емігрантів Джордахів розгортається в Америці початку ХХ століття. Перед нами - батько родини Аксель, розчарований у сімейному житті та ненависній роботі в пекарні; його дружина - сумлінна вихованка притулку при монастирі, яка вважає гріховним та огидним виконання подружнього обов'язку та і загалом усе, що пов'язане з цим; троє їхніх дітей - дисциплінований Рудольф, агресивний, але простодушний Томас та амбітна Гретхен... Як гадаєте, ким могли вирости діти в таких умовах? Саме про це і розповідає автор, час від часу акцентуючи увагу на психологічних проблемах героїв

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Багач, бідняк - Ірвін Шоу», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Багач, бідняк - Ірвін Шоу"