Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Повісті й оповідання » Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий

Аудіокнига "Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Хазяїн. Комедія в IV діях" українською мовою, автора Іван Карпенко-Карий. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий» написана автором - Іван Карпенко-Карий ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий» - "📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Хазяїн. Комедія в IV діях" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий" в соціальних мережах: 

Ця чудова п'єса, написана сто двадцять років тому - про такого собі баригу й афериста, в серці якого не залишилося місця не для чого окрім статків. Сам Карпенко-Карий казав, що це - зла сатира на людську любов до стяжання без жодної іншої мети. Завдяки таланту автора, його тонкому вмінню передавати характери персонажів, п'єса вийшла напрочуд атмосферною.

Особливу вдячність хочеться висловити Роману Клочку за його віддану та безкорисну працю в озвученні творів класиків української та світової літератури (включаючи і сю п'єсу) спеціально для "Ліхтаря".

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Хазяїн. Комедія в IV діях - Іван Карпенко-Карий"