Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Проза » Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний

Аудіокнига "Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний"

172
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Валер"ян Підмогильний — Повість без назви" українською мовою, автора Валер'ян Підмогильний. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний» написана автором - Валер'ян Підмогильний ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Андрій Янченко. Жанр аудіокниги «Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний» - "📚 Проза / 📚 Повість" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Валер"ян Підмогильний — Повість без назви" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний" в соціальних мережах: 
«Повість без назви» належить до нового для українського літератури типу інтелектуального роману, будучи одночасно психологічним романом.

У повісті В. Підмогильного практично не відбувається розвитку подій, це радше твір-дискусія, де значно більше монологів та сентенцій на філософські й літературні теми. Автор зосереджений на універсальних проблемах людського існування, а не на «злобі дня» й не замикається у своєму часі.

Герої символізують певні погляди, а твір — це вираження цих поглядів, саме тому герої схематичні, а їхні характери не виписані детально.

Харківський студент Андрій Городовський (справжнє прізвище Рудченко) приїхав до Києва, щоб видати книжку нарисів «про соціалістичну реконструкцію села». У натовпі його увагу привертає жінка, хлопець розпочинає йти за нею, але швидко зупиняє себе в цьому пориванні. Дівчину герой практично не запам’ятовує, окрім силуету, проте вона настільки вражає його уяву, що Городовський не полишає думки про неї навіть після повернення до Харкова й вирішує знайти її. Планомірні, систематичні пошуки жінки стають головною метою його існування. Студент так і не знаходить незнайомку, але продовжує далі шукати за своєю продуманою програмою.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Валер"ян Підмогильний — Повість без назви - Валер'ян Підмогильний"