Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Казка » Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко

Аудіокнига "Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство" українською мовою, автора Наталія Писаренко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко» написана автором - Наталія Писаренко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Роксоляна Терлецька. Жанр аудіокниги «Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко» - "📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко" в соціальних мережах: 
Дозвольте вашим малюкам разом із аудіо виставою «Андрійко і шахове королівство» здійснити веселу і захоплюючу мандрівку до казки!

Наш головний герой, непосидючий хлопчик Андрійко, чекає на дітлахів, щоб познайомити їх із мешканцями шахової країни і вивчити з ними порядки, які панують у шаховому королівстві.
Повірте, це буде весела і захоплююча мандрівка, після якої (а ми просто упевнені у цьому) діти захочуть навчитися грати у шахи у реальному житті!
Казка написана легкими віршованими рядками, її озвучення - яскраве і тепле!

Тож, ми з нетерпінням чекаємо на вас:
Автор казки - Наталія Писаренко
Режисер аудіо версії - Андрій Сніцарчук
Звукорежисер і композитор - Тарас Терлецький
Художник - Ольга Пасхалова

Озвучили:
«Андрійко» - Роксоляна Терлецька
«Дід Микола» і «Король» - заслужений артист України Януш Юхницький
«Королева» - Орися Терлецька
«Пішачок» - артистка театру ім. М. Заньковецької Світлана Мелеш
Від автора - заслужений артист України Андрій Сніцарчук

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Наталія Писаренко - Андрійко та Шахове королівство - Наталія Писаренко"