Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Поема » Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко

Аудіокнига "Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко"

244
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон)" українською мовою, автора Тарас Шевченко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко» написана автором - Тарас Шевченко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Федір Стригун. Жанр аудіокниги «Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко» - "📚 Поема / 📚 Програма ЗНО" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко" в соціальних мережах: 
«Сон» — поема Тараса Шевченка — сатира на деспотичний режим Миколи І. Епіграф до поеми визначає завдання поета: розкрити людям істину, тобто сказати правду про суспільство зла і насильства.

Ставлячи на першому місці серед катів і грабіжників народу російського імператора, що «неситним оком за край світа зазирає», поет засуджує загарбницьку політику імператора Миколи I та його попередників. Ненаситність імператора автор передає через його бажання забрати загарбане в домовину.

Опис літнього ранку — фон першої картини поеми; це класичний пейзажний малюнок. Є істотна різниця у ставленні Шевченка до «аристократів» і «трудящих».

запис надав Назар Стригун, начитав Федір Стригун

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Тарас Шевченко — У всякого своя доля… (Сон) - Тарас Шевченко"