Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Казка » Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов

Аудіокнига "Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сергій Козлов — Їжачок у Тумані" українською мовою, автора Сергій Козлов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов» написана автором - Сергій Козлов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Дмитро Ващенко. Жанр аудіокниги «Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов» - "📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сергій Козлов — Їжачок у Тумані" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов" в соціальних мережах: 
Щовечора Їжачок приходив до Ведмедика в гості рахувати зірки. Вони сідали на колоду та, посьорбуючи чай, дивилися на зоряне небо. Воно висіло над дахом, одразу за димарем. Праворуч від димаря були Ведмедикові зірки, а ліворуч - Їжачкові.

Це неймовірна книга, якою не перестаєш захоплюватися!
Історії про Їжачка та його друзів ― філософія, яка допомагає людям відкривати для себе справжній всесвіт і розуміти своє місце в ньому. А розмаїття голосів надихне та потішить вас!

Аудіокнигу надав проєкт «Gwara Media» — місце розвитку аудіокниг, сервісів нових медіа та креативних індустрій. https://gwaramedia.com.ua/ Читають Дмитро Ващенко та актори.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сергій Козлов — Їжачок у Тумані - Сергій Козлов"