Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Проза » Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський

Аудіокнига "Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Назар Божинський — Українські менестрелі" українською мовою, автора Назар Божинський. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський» написана автором - Назар Божинський ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Владислав Писарев. Жанр аудіокниги «Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський» - "📚 Проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Назар Божинський — Українські менестрелі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський" в соціальних мережах: 
Українське кобзарство розвивалося з давніх часів, виконувало свою роль зберігачів традиції, культури, виховання нових поколінь. Назви українських кобзарів в різні часи бували різними, деякі зникали, деякі існували паралельно, з’являлися нові. Бояни, кобзарі, бандуристи, старці, діди — це все назви одних і тих самих українських співців.

Епічні, традиційні співці — явище не тільки українське. Схожі традиції існували в більшості народів світу. Це акини, барди, мейстерзінгери, менестрелі та багато інших. На перший погляд, що можна знайти нового в кобзарстві? Так, це глибока та таємнича спільнота з давніми традиціями, що є одним зі стовпів української культури. Але якщо подивились на культуру як на глобальне явище, німцям, французам, американцям, японцям, що не зіштовхуються щоденно з українською культурою, може бути заважкий поріг входу в явище кобзарства.

Переоцінюючи кобзарів як частину великої сім’ї європейських співців, ця книга планує зробити кобзарство відкритішим для міжнародних друзів України.

Аудіокнигу надав проєкт «Gwara Media» — місце розвитку аудіокниг, сервісів нових медіа та креативних індустрій.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Назар Божинський — Українські менестрелі - Назар Божинський"