Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Казка » Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко

Аудіокнига "Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу" українською мовою, автора Наталія Писаренко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко» написана автором - Наталія Писаренко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Катерина Івашутіна. Жанр аудіокниги «Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко» - "📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко" в соціальних мережах: 
Сюжет цієї казки - це захоплююча історія про те, як один маленький загарбник, який опинився у лабораторії як об’єкт наукових досліджень, захотів прославитися і підкорити собі весь світ.

Він же мав корону. Вірусологи, які його вивчали, стверджували, що він особливий. Тож він був абсолютно впевненим, що всі люди мають думати і говорити тільки про нього. І єдиною перешкодою для втілення у життя зухвалого задуму загарбника, був старенький Професор, який, нібито, заздрив його короні. Та сталося непередбачуване!

Коли утікач у короні разом із армією вірних воїнів полонив не тільки професора, а й більшість дорослого населення планети, армія загарбника потерпіла фіаско!

З‘явилися люди, які не тільки зняли корону з вірусу, але і змусили його подивитися на світ інакше!

Тож, якщо ти хочеш дізнатися, що це за супергерої, які врятували світ, і якою силою вони володіють — ця історія для тебе!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Наталія Писаренко — Як діти зняли корону з вірусу - Наталія Писаренко"