Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Програма ЗНО » Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина

Аудіокнига "Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина"

203
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить" українською мовою, автора Павло Тичина. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина» написана автором - Павло Тичина ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олена Кравець. Жанр аудіокниги «Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина» - "📚 Програма ЗНО / 📚 Поезія / 📚 Вірші від Кварталу" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина" в соціальних мережах: 
Вірш «Ви знаєте, як липа шелестить» засвідчив неабиякий талант майбутнього символіста. Вірш не належав до жодної збірки, лише пізніше увійшов до збірки «Сонячні кларнети».

Ліричний герой сповнений почуттів, він звертається з риторичними запитаннями до уявних опонентів, які теж мають відчувати те, що і він, він закликає до рішучості, проте сам не виявляє цієї рішучості. Лише щира, закохана душа здатна бачити символічні образи природи, а закохані, очевидно, бачать спільні образи. І тому риторичне питання на початку вірша трансформується в риторичне ствердження. Ліричний герой знайшов однодумців, він не самотній у своїх почуттях!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина"